МАЗМҰНЫ
КІРІСПЕ
1 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
1.1 Құрғақшылық ұғымы туралы
1.2 Өсімдіктердің бейімделу қасиеті
1.3 Өсімдікке ылғал жетіспеушілігімен жоғары температураның
әсері
1.4 Құрғақшылыққа АБҚ-ның бейімделу рөлі
1.5 Өсімдіктерден қуаңшылыққа төзімділігін анықтау және арттыру әдістер
1.6 Өсімдік клеткасы потенциялының су мөлшерінің төмендеуінен құтылу стратегиясы
1.6.1 Осмолиттер. Қасиеттері мен функциялары
1.7 Дигидратация кезіндегі өсімдік клеткаларындағы пайда болатын ақуыздар
1.8 Қорғаныш және су тапшылығына индуцирленетін регуляторлы ақуыздар функциясы
1.9 Бидай және оның жалпы сипаттамасы
2 ЗЕРТТЕУ ОБЪЕКТІЛЕРІ ЖӘНЕ ӘДІСТЕРІ
2.1 Зерттеу объектілері
2.2 Зерттеу әдістер
3 ЗЕРТТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ТАЛДАУ
3.1 Тұқымға құрғақшылықтың әсері
ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ
Көлемі-45 бет
Интервал:1
Шрифт:14
Бағасы:5000
Жазылған жылы:2012