Байланыс 

tel 8-702-500-66-13

mail  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Хабарландыру 

10-нан астам курстық, дипломдық жұмыстар алсаныз 50% жеңілдік бар!!! Егер сіз курстық немесе дипломдық жұмысқа тапсырыс бергеннен кейін, өзіңізбен 5 досыңызды алып келсеңіз 50% жеңілдікке ие боласыз!!!

Жамила Нысанова

ТҮЙЕ СҮТІНІҢ АШЫҒАН ӨНІМДЕРІНІҢ САРЫСУ БЕЛОКТАРЫНЫҢ ЭЛЕКТРОФОРЕТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІ


ТҮЙЕ СҮТІНІҢ АШЫҒАН ӨНІМДЕРІНІҢ САРЫСУ БЕЛОКТАРЫНЫҢ ЭЛЕКТРОФОРЕТИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІ


Мазмұны.

Кіріспе
1.Әдебиетке шолу
1.1 Түйе шаруашылығы
1.2 Түйе сүтінің құрамы мен құрлысы
1.3 Түйе сүтінің белоктары
 1.3.1 Түйе сүтінің казеин белоктары
 1.3.2 Түйе  сүтінің сарысу белоктары
 1.3.3 Түйе сүтінің белоктарының қасиеттері
  1.4 Түйе сүтінің физика химиялық қасиеттері
  1.5 Түйе сүтінен шұбат өндіру технологиясы
  1.6 Түйе сүтінің тағамдық маңызы
  1.7 Белоктардың электрофорездік қасиеті
2. Материалдар мен зерттеу әдістері
  2.1 Зерттеу объектісі
  2.2 Зерттеу әдістері
  2.2.1 Физика - химиялық көрсеткіштерін анықтау
  2.2.1.1 С витамин мөлшерін анықтау
  2.2.1.2 Жалпы белок мөлшерін анықтау
  2.2.1.3 Қышқылдығын анықтау
  2.3 Сарысу белоктарын анықтау
 2.3.1 Шұбаттың сарысу белоктарының фракцияны бөліп алу
 2.3.2 SDS-PAGE электрофорез әдісі
 2.3.3 SDS-PAGE Электорофорез әдісімен сарысу белоктарының молекулалық массасы мен электрофорездік қозғалысын анықтау
3. Зерттеу нәтижелері мен оларды талқылау
 3.1 Шұбаттың физика – химиялық көрсеткіштерін талқылау
  2.2 SDS-PAGE Электорофорез әдісімен шұбаттың сарысу белоктарының молекулалық массасы мен электрофорездік қозғалысын талқылау
  3.2.1 Күз және көктем мезгілдерінде үш облыстан алынған  шұбаттың сарысу белоктарының электрофорездік қозғалысы мен молекулалық массасы
   3.2.2 Қызылорда облысынан алынған шұбаттың сарысу белоктарының температура жағдайына байланысты электрофорездік қозғалғыштығы мен молекулалық массасы
   3.2.3 Атырау облысынан алынған шұбаттың сарысу белоктарының электрофоретикалық қозғалысы мен молекулалық массасы
   3.2.3 Атырау облысынан алынған шұбат пен майлылығы 2,5 % «FOOD MASTER» сиыр сүтінің  сарысу белоктарының электрофоретикалық қозғалысы ( Rf ) мен молекулалық массас (kDa)
4. Қорытынды
5. Қолданылған әдебиеттер
Көлемі-40 бет

Шрифт:14

Интервал:1

Бағасы:2000

Жазылған жылы:2012

Тапсырыс беру 

Tapsyrys1

Біз Қазақстанда №1 

sample image Қазіргі таңда біздің компания дипломдық және курстық жұмыстардың өте үлкен қорына ие. . .
Толығырақ

Бос жұмыс орны 

sample image Жылдан жылға біздің компанияның қызметі артып келеді. Сондықтан біз командамызға өз ісінің шеберлерін шақырамыз. Толығырақ

Copyright 

Дата создание: 2013 год.
Copyright © Zhelide Company.
Разработка и дизайн сайта © Web-студия "Studio-M"   
Создание и управление сайтом - Web-студия "Studio-M"  

logost1