МАЗМҰНЫ
БЕЛГІЛЕУЛЕР МЕН ҚЫСҚАРТУЛАР
КІРІСПЕ
1 ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗА ӨНІММЕН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗА ӨНДІРІСТІ ҰЙЫМДАСТЫРУ МЕН ДАМЫТУДЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ - ӘДІСТЕМЕЛІК НЕГІЗДЕРІ
1.1 Экологиялық таза өндірістің қалыптасуы мен экологиялық таза өнімді өндірудің ғылыми-теориялық ерекшеліктері
1.2 Экологиялық таза тамақ өндірісінің әлеуметтік - экологиялық-экономикалық қырлары
1.3 Экологиялық таза тамақ өнімдерінің сапасы мен бәсекеге қабілеттілігі
2 ТАБИҒИ ШЫРЫН НАРЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУДЫҢ НЕГІЗГІ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ
2.1 Қазақстан Республикасындағы жеміс – көкөніс өнімдері өнеркәсібін талдау
2.2 Қазақстан Республикасындағы табиғи шырындар нарығының қалыптасу ерекшеліктерін зерттеу
2.3 Оңтүстік Қазақстан облысындағы табиғи шырын өндіретін кәсіпорындардың экономикалық көрсеткіштерін талдау
3 ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗА ТАМАҚ ӨНІМІ ӨНДІРІСІН ДАМЫТУ БАҒЫТТАРЫ
3.1 Экологиялық таза өнімді дамыту тұжырымдамалары
3.2 Экологиялық таза тамақ өнімі өндірісінің әлеуметтік-экологиялық-
экономикалық тиімділігін анықтау жолдары
3.3 Экологиялық таза тамақ өнім өндірісіне инвестицияны тарту тиімділігі
ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ
ҚОСЫМШАЛАР
Көлемі: 84 бет
Шрифт:14
Интервал:1
Бағасы:5000