ТАБИҒИ ШЫРЫН НАРЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУДЫҢ НЕГІЗГІ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Дипломдық жұмыстар
Пәні: (Дұрыс)-Экономика, Қаржы, Салық және салық салу, Банк ісі, Ақша несие және қаржы
Жылы: 2011





МАЗМҰНЫ


БЕЛГІЛЕУЛЕР МЕН ҚЫСҚАРТУЛАР

КІРІСПЕ

1 ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗА ӨНІММЕН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ҮШІН ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗА ӨНДІРІСТІ ҰЙЫМДАСТЫРУ МЕН ДАМЫТУДЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ - ӘДІСТЕМЕЛІК НЕГІЗДЕРІ

1.1 Экологиялық таза өндірістің қалыптасуы мен экологиялық таза өнімді өндірудің ғылыми-теориялық ерекшеліктері
1.2 Экологиялық таза тамақ өндірісінің әлеуметтік - экологиялық-экономикалық қырлары
1.3 Экологиялық таза тамақ өнімдерінің сапасы мен бәсекеге қабілеттілігі

2 ТАБИҒИ ШЫРЫН НАРЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУДЫҢ НЕГІЗГІ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ

2.1 Қазақстан Республикасындағы жеміс – көкөніс өнімдері өнеркәсібін талдау
2.2 Қазақстан Республикасындағы табиғи шырындар нарығының қалыптасу ерекшеліктерін зерттеу
2.3 Оңтүстік Қазақстан облысындағы табиғи шырын өндіретін кәсіпорындардың экономикалық көрсеткіштерін талдау

3 ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗА ТАМАҚ ӨНІМІ ӨНДІРІСІН ДАМЫТУ БАҒЫТТАРЫ

3.1 Экологиялық таза өнімді дамыту тұжырымдамалары
3.2 Экологиялық таза тамақ өнімі өндірісінің әлеуметтік-экологиялық-
экономикалық тиімділігін анықтау жолдары
3.3 Экологиялық таза тамақ өнім өндірісіне инвестицияны тарту тиімділігі

ҚОРЫТЫНДЫ

ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ

ҚОСЫМШАЛАР

Көлемі: 84 бет
Шрифт:14
Интервал:1

Бағасы:5000

фоны для photoshop
популярные рестораны России