Бидай алейрон клеткаларындағы азот тотығының супероксиддисмутаза белсенділігі мен супероксид радикалының жинақталуына әсері.

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Курстық жұмыстар
Пәні: Биология (Өсімдіктану), Зоология (Жануартану), Экология, Медицина
Жылы: 2010

 

МАЗМҰНЫ

 

 

РЕФЕРАТ

ҚЫСҚАРТЫЛҒАН СӨЗДЕР ТІЗІМІ

КІРІСПЕ

1ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ

1.1Астық тұқымдастарының алейрон қабаттары

1.2Оттегінің белсенді түрлерінің химиясы

1.3 Азот тотығы мен гиббереллин қышқылының метаболизмдері

1.4Супероксиддисмутаза ферментінің  құрылысы мен  функциясы

2ЭКСПЕРИМЕНТТІК БӨЛІМ

2.1Материалдар мен зерттеу әдістері

2.2Бидай дәнінің жекелеген алейрон ұлпасын бөліп алу

2.3Супероксиддисмутаза изоферменттерін экстракциялау және       активтілігін анықтау

2.4Супероксиддисмутаза изоферменттерін электрофоретикалық сұрыптау және электрофорезден соң айқындау

2.5Супероксид радикалы мөлшерін анықтау

3НӘТИЖЕЛЕР ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ТАЛҚЫЛАУ

ҚОРЫТЫНДЫ

ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ

Көлемі :30 бет

 

 

 

 

 

 

фоны для photoshop
популярные рестораны России