Байланыс 

tel 8-702-500-66-13

mail  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Хабарландыру 

10-нан астам курстық, дипломдық жұмыстар алсаныз 50% жеңілдік бар!!! Егер сіз курстық немесе дипломдық жұмысқа тапсырыс бергеннен кейін, өзіңізбен 5 досыңызды алып келсеңіз 50% жеңілдікке ие боласыз!!!

Жамила Нысанова

БИДАЙДЫҢ МЕРЗІМІНЕН БҰРЫН ӨНІП-ӨСУ ФАКТОРЫНА α – АМИЛАЗАНЫҢ ТИГІЗЕТІН ӘСЕРІ






МАЗМҰНЫ


    ҚЫСҚАРТЫЛҒАН ТЕРМИНДЕР МЕН СӨЗДЕР
    КІРІСПЕ
1    ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
1.1.    Амилолитикалық ферменттер
1.2.    Амилолитикалық ферменттердің қасиеті
1.3.Бидайдың құрамындағы α- амилазаның рөлі
1.4.Бидайдың мерзімінен бұрын өніп-өсу ерекшеліктері    
2    ЗЕРТТЕУ ОБЪЕКТІСІ МЕН ӘДІСТЕРІ
3    ЗЕРТТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ  МЕН ОЛАРДЫ ТАЛДАУ
3.1 α-амилаза ферменті белсенділігінің климат жағдайына    байланысты өзгеруі
3.2.Әр түрлі бидай сорттарындағы жалпы амилаза ферментінің  белсенділігі
3.3.Амилаза ферментінің изоэлектрофоретикалық нүктесін анықтау   

ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНҒАН ӘДЕБИТТЕР ТІЗІМІ
Көлемі-25 бет

Тапсырыс беру 

Tapsyrys2

Біз Қазақстанда №1 

sample image Қазіргі таңда біздің компания дипломдық және курстық жұмыстардың өте үлкен қорына ие. . .
Толығырақ

Бос жұмыс орны 

sample image Жылдан жылға біздің компанияның қызметі артып келеді. Сондықтан біз командамызға өз ісінің шеберлерін шақырамыз. Толығырақ

Copyright 

Дата создание: 2013 год.
Copyright © Zhelide Company.
Разработка и дизайн сайта © Web-студия "Studio-M"   
Создание и управление сайтом - Web-студия "Studio-M"  

logost1