БИДАЙДЫҢ МЕРЗІМІНЕН БҰРЫН ӨНІП-ӨСУ ФАКТОРЫНА α – АМИЛАЗАНЫҢ ТИГІЗЕТІН ӘСЕРІ

полезные природные минеральные воды
как создать сайт на joomla
Жұмыстың түрі: Курстық жұмыстар
Пәні: Биология (Өсімдіктану), Зоология (Жануартану), Экология, Медицина
Жылы: 2012






МАЗМҰНЫ


    ҚЫСҚАРТЫЛҒАН ТЕРМИНДЕР МЕН СӨЗДЕР
    КІРІСПЕ
1    ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
1.1.    Амилолитикалық ферменттер
1.2.    Амилолитикалық ферменттердің қасиеті
1.3.Бидайдың құрамындағы α- амилазаның рөлі
1.4.Бидайдың мерзімінен бұрын өніп-өсу ерекшеліктері    
2    ЗЕРТТЕУ ОБЪЕКТІСІ МЕН ӘДІСТЕРІ
3    ЗЕРТТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ  МЕН ОЛАРДЫ ТАЛДАУ
3.1 α-амилаза ферменті белсенділігінің климат жағдайына    байланысты өзгеруі
3.2.Әр түрлі бидай сорттарындағы жалпы амилаза ферментінің  белсенділігі
3.3.Амилаза ферментінің изоэлектрофоретикалық нүктесін анықтау   

ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНҒАН ӘДЕБИТТЕР ТІЗІМІ
Көлемі-25 бет

фоны для photoshop
популярные рестораны России