МАЗМҰНЫ
ҚЫСҚАРТЫЛҒАН ТЕРМИНДЕР МЕН СӨЗДЕР
КІРІСПЕ
1 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
1.1. Амилолитикалық ферменттер
1.2. Амилолитикалық ферменттердің қасиеті
1.3.Бидайдың құрамындағы α- амилазаның рөлі
1.4.Бидайдың мерзімінен бұрын өніп-өсу ерекшеліктері
2 ЗЕРТТЕУ ОБЪЕКТІСІ МЕН ӘДІСТЕРІ
3 ЗЕРТТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ МЕН ОЛАРДЫ ТАЛДАУ
3.1 α-амилаза ферменті белсенділігінің климат жағдайына байланысты өзгеруі
3.2.Әр түрлі бидай сорттарындағы жалпы амилаза ферментінің белсенділігі
3.3.Амилаза ферментінің изоэлектрофоретикалық нүктесін анықтау
ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНҒАН ӘДЕБИТТЕР ТІЗІМІ
Көлемі-25 бет